Coaching & Gesprek

Bijna alle mensen die geconfronteerd worden met kanker krijgen te maken met angst en stress. Er komt nogal wat op je af en waarschijnlijk gaan je gedachten naar mensen die je hebt gekend en die de strijd tegen kanker verloren hebben.

Wij proberen je via deze website te informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om je kansen op een goede afloop te vergroten. We begrijpen dat er vragen kunnen zijn en dat je het prettig vindt om een informatief gesprek te hebben.

Wij willen wel dat het duidelijk is dat deze gesprekken informatief zijn en dat wij geen advies geven. De kennis die wij hebben is op een autodidactische manier tot stand gekomen. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes.

We kunnen u nu het volgende bieden:

De betrokken personen bij Aphesis hebben momenteel een fulltime baan en zijn daarom moeilijk te bereiken via telefoon. Wanneer je vragen hebt of een gesprek wil, stuur dan een email naar info@aphesis.nl

Het is handig als je ons informeert over je omstandigheden zodat we wat meer informatie hebben. We zullen dan zo goed als we kunnen je vraag of vragen beantwoorden. Vermeld altijd het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent want soms is bellen handiger.

We gaan op de website een afdeling VGV (Veel gestelde vragen) maken en het kan zijn dat we jouw vraag daar ook voor gaan gebruiken. We doen dit natuurlijk anoniem of met initialen. Jouw vraag kan jouw lotgenoten ook vooruit helpen.

Aan het hier bovenstaande zijn geen kosten verbonden. We hopen wel dat je begrijpt dat het even kan duren voor je vraag beantwoord wordt.

Zodra we kunnen beginnen met één of een aantal dagen fulltime met Aphesis bezig te zijn komen er meer mogelijkheden.

We willen benadrukken dat de informatie verstrekking gratis is. Wanneer je ons werk wilt steunen met een donatie zijn we daar natuurlijk wel blij mee. We hebben nog wel het één en ander op ons verlanglijstje staan om Aphesis uit te breiden met mogelijkheden voor kanker patiënten zoals bijvoorbeeld een MWO (Multi Wave Oscillator), EWOT (Zuurstof) en Ozon (Actieve zuurstof) apparatuur en zo zijn er nog wel wat dingen waar mensen die kanker te bestrijden hebben bij gebaat zijn.

Doneren

Contact

Wij proberen je via deze website te informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om je kansen op een goede afloop te vergroten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op