CelXpert

Aphesis heeft na goed te hebben gekeken bij diverse supplementen leveranciers (o.a. Youngevity, Propax en Reliv) naar samenwerking gezocht met CelXpert. CelXpert is nauw verbonden met de Dr. Rath Health Foundation.

De Dr. Rath Health Foundation is een non-profit organisatie die zich toelegt op het verbeteren van de menselijke gezondheid op wereldschaal door onderzoek, onderwijs en de verdediging van de rechten van patiënten om natuurlijke gezondheidstherapieën te kiezen.

Opgericht in 2002 door Dr. Matthias Rath, een gerenommeerde wetenschapper en arts wiens wetenschappelijke ontdekkingen belangrijke doorbraken bieden in de preventie en beheersing van hart- en vaatziekten, kanker en andere gezondheidsproblemen, is de Stichting een belangrijke factor geworden in het bevorderen van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en gezondheidsrechten.

Het natuurlijke gezondheidsonderzoek dat door de Stichting wordt gefinancierd, wordt uitgevoerd door het Dr. Rath Research Institute en is zonder winstoogmerk. Het instituut is gevestigd in Santa Clara, Californië, en wordt geleid door Dr. Aleksandra Niedzwiecki. Het bestaat uit wetenschappers van wereldklasse op het gebied van geneeskunde, biochemie, cellulaire biologie, toxicologie en voeding.


(1): Klik hier Voor de website van de Dr. Rath Health Foundation.

(2): Klik hier voor een interview van Ty Bollinger van The Truth about cancer met Dr. Rath en Dr. Niedzwiecki (Engels ondertiteld)

CelXpert supplementen


CelXpert is nauw verbonden met de Dr. Rath Health Foundation.


Het primaire doel van de Stichting is het opzetten van een nieuw wereldwijd gezondheidszorgsysteem dat eenvoudig en economisch in elk land kan worden geïmplementeerd, van het lokale niveau tot het niveau van het nationale volksgezondheidsbeleid. Het maken van natuurlijke preventieve gezondheidsbenaderingen tot een mensenrecht staat hierbij centraal. Op basis van onze wetenschappelijke doorbraken op het gebied van voedings- en cellulaire geneeskunde, is het al mogelijk dat chronische ziekten in toekomstige generaties grotendeels verdwijnen als dergelijke benaderingen nu worden geïmplementeerd.

De Foundation is ook de coördinerende organisatie achter de Movement of Life, een non-profit beweging die zich richt op het aanmoedigen van hands-on pilotprojecten op het gebied van gezondheid, voedsel, water, energie, kennis en werk. De website Movement of Life biedt de tools voor het delen van ervaringen met deze projecten met als doel een betere, gezondere, vreedzamere en sociaal rechtvaardiger wereld voor iedereen te maken.

Naast kwaliteit van de CelXpert supplementen kunnen wij ons helemaal vinden in de sociale aspecten van de Dr. Rath Health Foundation.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op