Ozon en Zuurstof

Zuurstof en actieve zuurstof.

De Duitse wetenschapper Otto Heinrich Warburg ontdekte in de jaren 1920 - 1930 dat een tekort aan zuurstof op celniveau altijd aan de wieg staat van de ontwikkeling van chronische aandoeningen, inclusief kanker. In 1931 kreeg hij de Nobelprijs voor de ontdekking dat kankercellen leven van de energy die ze krijgen van het fermenteren van suiker en dat dit gebeurt in een anaerobe (zuurstof arme / zuurstof loze) omgeving. Sindsdien is er heel veel onderzoek gedaan naar de invloed van zuurstof en verzuring van het lichaam met betrekking tot kanker.

Er zijn een enorm aantal artsen en wetenschappers die aantonen dat een tekort aan zuurstof op celniveau wordt onder andere veroorzaakt omdat de zuurstof overdracht in het lichaam verstoort is door vervuilde cellen. De oorzaak van vervuilde cellen zijn onder anderen de vuile lucht die we inademen, beschadiging door straling, de hoeveelheid chemicaliën waar we aan blootgesteld worden, transvetten, tekorten aan vitaminen, mineralen en enzymen, verkeerde eet en drinkgewoonten en stress.

Onderzoek toont aan dat kanker gedijt in een zuurstofarme omgeving en omdat kankercellen melkzuur afscheiden wordt er rond de tumor een zure en zuurstofarme omgeving gecreëerd (1) die je immuunsysteem onderdrukken zodat kankercellen niet adequaat opgeruimd worden en in staat zijn zich ergens te nestelen en te groeien. Hoe minder zuurstof, hoe agressiever de kankercellen zijn (2).

Wanneer we de cellen in ons lichaam schoon kunnen houden en van voldoende zuurstof zouden voorzien dan is de kans op kanker veel kleiner. Regelmatig ontgiften is daarom belangrijk en één manier om dat te doen is door middel van Actieve Zuurstof.

Er zijn een enorm aantal artsen en wetenschappers die aantonen dat een tekort aan zuurstof op celniveau wordt onder andere veroorzaakt omdat de zuurstof overdracht in het lichaam verstoort is door vervuilde cellen.

Er zijn een aantal specialisten op het gebied van ozon en zuurstof die hier boeken over geschreven hebben. Dr. Mark Sircus heeft het boek “onstekingsremmende zuurstoftherapie” geschreven(3) en Ed McCabe, ook bekend onder de naam “Mr. Oxygen” heeft het boek “Flood your body with Oxygen” geschreven.(4)

Op YouTube vind je een documentaire genaamd “Ozone and the politics of medicine”(5) welke een kijkje geeft achter de schermen van politieke en farmaceutische tegenwerking van Actieve Zuurstof en zuurstof gebruik.

Bijgaande ook een link naar 116 testimonials (6) waar mensen vertellen hoe ze kanker overwonnen hebben met Actieve Zuurstof.

"NO disease including cancer, can exist in an Alkaline environement"

Hoe werkt Actieve Zuurstof?

In tegenstelling tot gezonde menselijke cellen die van zuurstof houden, zijn de ziekteverwekkende virussen, bacteriën, schimmels en parasieten, (waaronder virussen van HIV en kanker, arthritis microben en anderen) de meeste primitieve lagere levensvormen bijna allemaal anaëroob.

Dat betekent dat deze microben niet in zuurstof kunnen leven. Wat zou er dan gebeuren met deze anaërobe virussen en bacteriën als ze voor een lange tijd volledig zouden worden omringd door een zeer energieke vorm van zuivere zuurstof? Wat als genoeg van deze speciale vorm van zuurstof / actieve zuurstof langzaam en onschadelijk dagelijks in het lichaam zou worden ingebracht, door de longen passeert en uiteindelijk alle lichaamsvloeistoffen en elke cel ermee te verzadigen? Zou de ziekte die microben veroorzaakt die niet in zuurstof kunnen leven niet ophouden te bestaan?

Zuurstof en Actieve Zuurstof werkt omdat ze het lichaam overspoelen met de enkele zuurstofatomen van de natuur. Singlet-zuurstof en zijn bijproducten zijn zeer energetische oxidatiemiddelen - ze "verbranden" afvalproducten, vervuiling en microben. Ze kunnen zichzelf niet beschermen omdat ze ofwel inerte ofwel lagere levensvormen zijn.

Normale lichaamscellen beschermen zichzelf tegen de oxiderende effecten van zuurstof door op natuurlijke wijze hun eigen beschermende antioxidante coatings te produceren, iets wat ziekteverwekkende virussen, bacteriën, schimmels en parasieten niet doen.

Zuurstof en Actieve Zuurstof geven je immuunsysteem een enorme boost zodat je lichaam geholpen wordt het zelf herstellend vermogen zo optimaal mogelijk in te zetten.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Zuurstof is heel fijn om te hebben.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op