Violet ray


In de jaren 20 en 30 werd zuurstof-ozon Therapie gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en sanitaria.


High-Frequency (HF) Violet Ray maakt gebruik van inert argongas, wat de violette kleur in de elektrode maakt. Het is een hoogspanningsbron met lage stroom van hoogfrequente golven in het violette gebied van het spectrum. Hoogspanning is wat het apparaat laat werken. Lage stroom (lage stroomsterkte) is wat het veilig maakt. Licht, warmte, elektrische energie en ozon worden geproduceerd in elke glazen vacuümapplicator / elektrode. Wanneer een elektrode wordt toegepast, vooral op geïnfecteerde gebieden, bevordert het de genezing en helpen de steriliserende eigenschappen om infecties te bestrijden.

De Violet Ray geeft een aangenaam tintelend gevoel op het huidoppervlak, omdat het de oxygenatie in de vorm van ozon (O3) verhoogt. Vanwege de negatieve lading van de actieve zuurstof bindt het met de verontreiniging in het lichaam, het oxideert … het “verbrand” de verontreiniging en het komt vervolgens in de bloedbaan.

Al het afval dat door uw lichaam wordt afgescheiden - door plassen, stoelgang, zweten, spuwen, huidafscheiding - zijn hoofdzakelijk samengesteld uit vier basiselementen - waterstof, koolstof, stikstof en zwavel. In combinatie met zuurstof zullen natuurlijke oxidatieprocessen deze omzetten in H2O, CO2, NO2 en SO2. Dit zijn respectievelijk alleen de chemische namen voor water, gasvormig koolstofdioxide, het toxische gas stikstofdioxide en het zure gas zwaveldioxide. Op deze manier verlaten extra gifstoffen het lichaam. Toepassing van de HF Violet Ray stimuleert dit essentiële "ontgiftingsproces" en doodt bacteriën, schimmels en virussen en het stimuleert de bloedsomloop.

In Eberhart's “A Working Manual of High Frequency Currents” staan acht constitutionele effecten vermeld:


(Eberhart, 1920, p.64)

De Violet Ray is oorspronkelijk ontwikkeld door het beroemde genie Nikola Tesla. Tesla experimenteerde met succes aan ziekte en verjonging met ozon in de late jaren 1800 en vroege jaren 1900. In de jaren 20 en 30 werd zuurstof-ozon Therapie gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en sanitaria. In de tweede helft van de 20e eeuw begonnen farmaceutische bedrijven alle elektrische therapieën te minachten omdat het medicijngerichte medicijn op gang kwam.

“Een Violet Ray is gewoon een kleine Tesla-spoel met aan een uiteinde een glazen elektrode. Het geeft hoogfrequente elektriciteit af, die volgens Tesla onder de laag vetcellen in de huid kan doordringen. Deze elektriciteit stimuleert blijkbaar in veel gevallen het immuunsysteem. Het is ook bewezen effectief in sommige gevallen van pees- of spierspanning, en geeft verlichting aan de getroffen gebieden.”

Michael Riversong


Enkele van de aandoeningen waarvoor de Violet Ray werd gebruikt zijn: "neuritis, neuralgie, reuma, jicht, ischias, diabetes, astma, dyspepsie, impotentie, influenza, acne, verlamming, longontsteking, gonorroe, hooikoorts, hoge bloeddruk, bloedarmoede en een hele reeks andere omstandigheden. " (Puderbach, 1927, p.134).

Als je deze lijst met kwalen doorleest, zou je kunnen concluderen dat de Violet Ray een soort wondermiddel was. Monell bijvoorbeeld, gebruikte de Violet Ray en somt veel behandelplannen op in zijn boek voor chronische nefritis, tuberculose, reuma, jicht, hoofdpijn, neuralgie en spijsverteringsklachten, om er maar een paar te noemen. Eberhart somt een al even indrukwekkende lijst op van omstandigheden die de hoogfrequente stroom van Violet Ray in hun klinische ervaring met succes heeft behandeld.

In de jaren 20-30 van de vorige eeuw werd de Violet Ray door heel veel artsen en ziekenhuizen gebruikt om het zelf herstellend vermogen van mensen te versterken zodat het eigen immuun systeem beter in staat was veel problemen het hoofd te bieden of op te lossen. Momenteel wordt het heel veel gebruikt in schoonheid en anti-aging protocollen. Je kan met Violet Ray rimpelvorming tegengaan, maar de voordelen die dit bijna vergeten apparaat kan brengen rijkt veel verder dan dat.

PDF files in de PDF sectie:

Online:

Klik hier voor het online artikel

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Remove Upload

Violet ray is een hele fijne behandeling.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op