Video’s

In onze video afdeling willen we je kennis laten maken met informatieve documentaires waarin kanker centraal staat. Er zijn prachtige video’s gemaakt die jou in staat gaan stellen de keuzes die je gaat maken te onderbouwen met wat reeds lang bekend is maar waar je je oncoloog niet over gaat horen.

We zullen bij elke video die we plaatsen een kort stukje plaatsen met informatie waar de video over gaat. We hopen in de loop der tijd meer video’s van Nederlandse ondertiteling te voorzien maar nu zijn de meeste nog in het Engels. Wij vinden het belangrijk dat jij als patiënt gaat zien wat er allemaal speelt in de wereld waarin je terecht bent gekomen en de video’s die we plaatsen gaan je daarbij assisteren.

Eén van de kernpunten in het onderzoek van Dr. Kelly Turner, beschreven in haar boek Radicale Remissie is dat kankerpatiënten die door hun artsen al naar huis gestuurd waren om te sterven, omdat hun behandelingen niets hadden uitgehaald, hun gezondheid in eigen hand hebben genomen. Als je zelf kennis hebt genomen van zaken zal je merken dat je veel zekerder gaat worden van de keuzes die je maakt. Boeken zijn hier heel geschikt voor maar video’s gaat veel sneller en kan je makkelijk met familie en vrienden kijken.

We hopen dat je na het kijken een beter plan van aanpak kan gaan maken om je kanker te bestrijden.


Cancer, the forbidden cures

(Nederlands ondertiteld)

In deze video worden een aantal oudere behandel methoden besproken die bijzonder effectief waren (en nog zijn) in het bestrijden van kanker maar waar de gevestigde orde alles uit de kast hebben gehaald om deze methodes te bestrijden.

Bedreiging, aanvallen, intimidatie, dwarszitten … alles was geoorloofd om deze mensen het zwijgen op te leggen.

Ook krijg je een beeld van de manier waarop de wereld van de reguliere kanker behandelingen in elkaar zit.

Ozone, a medical breakthrough

Er zijn een enorm aantal artsen en wetenschappers die aantonen dat een tekort aan zuurstof op celniveau wordt onder andere veroorzaakt omdat de zuurstof overdracht in het lichaam verstoort is door vervuilde cellen. De oorzaak van vervuilde cellen zijn onder anderen de vuile lucht die we inademen, beschadiging door straling, de hoeveelheid chemicaliën waar we aan blootgesteld worden, transvetten, tekorten aan vitaminen, mineralen en enzymen, verkeerde eet en drinkgewoonten en stress.

Onderzoek toont aan dat kanker gedijt in een zuurstofarme omgeving en omdat kankercellen melkzuur afscheiden wordt er rond de tumor een zure en zuurstofarme omgeving gecreëerd die je immuunsysteem onderdrukken zodat kankercellen niet adequaat opgeruimd worden en in staat zijn zich ergens te nestelen en te groeien. Hoe minder zuurstof, hoe agressiever de kankercellen zijn.

Wanneer we de cellen in ons lichaam schoon kunnen houden en van voldoende zuurstof zouden voorzien dan is de kans op kanker veel kleiner. Regelmatig ontgiften is daarom belangrijk en één manier om dat te doen is door middel van Actieve Zuurstof.

Better ilegally healed then legaly dead. Beter illegaal genezen dan legaal dood.


Wij vinden het belangrijk dat jij als patiënt gaat zien wat er allemaal speelt in de wereld waarin je terecht bent gekomen


Run from the Cure

(Nederlands ondertiteld)

In Run from the Cure ga je kennis maken met Rick Simpson, één van de frontmannen als het gaat om het bestrijden van kanker en vele andere aandoeningen met Cannabis. De laatste paar jaar is er heel veel gaande in de wereld als het gaat over Cannabis en ook wij besteden er op de Aphesis website aandacht aan. De enorme hoeveelheid voordelen die je kunt hebben bij het gebruik van Cannabis bij kanker is uitgebreid onderzocht en Rick Simpson stond aan de wieg van het medicinale gebruik van Cannabis.

Ongetwijfeld heb je al veel gehoord over CBD olie, dat is inmiddels in zo een beetje elke drogisterij te koop en gemaakt van de zaden van de industriele hennep plant. Cannabis olie is van een heel andere orde en de olie van de hele plant, met al zijn terpenen en cannabinoïden hebben al menig patiënt geholpen met het bestrijden van hun ziekte. Hoewel er momenteel een wereldwijde omkering plaats aan het vinden is als het gaat om het legaliseren van Cannabis is het in Nederland illegaal.

Wanneer je echter vind dat jij recht hebt om jezelf zoveel als mogelijk te helpen om wat je ook mankeert te overwinnen neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen wij je in contact brengen met mensen die je helpen aan Cannabis olie of pasta te komen.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op