Vervelende feiten

In een artikel van het RIVM uit 2013 (1) komt naar voren dat in 2011 5,3 miljoen Nederlanders met één of meer chronische ziekten belast waren en uit een artikel van volksgezondheid en zorg (2) blijkt dat dit op 1 januari 2016 gestegen was naar 8,8 miljoen mensen.

Ook de statistieken van het CBS (3) geven geen rooskleurig beeld als het gaat om cijfers. Kanker wordt op deze site "kwaadaardige nieuwvormingen" genoemd en volgens deze cijfers stierven er in 1950 totaal 14.843 mensen aan deze "kwaadaardige nieuwvormingen" op een bevolkingsaantal van 10.113.017 mensen en waren dat er in 2017 44.885 op een bevolking van 17.130.070

Ondanks de vele miljarden die er in onderzoek gegaan zijn als het gaat om kankerbestrijding is de situatie tussen 1950 en 2017 gewoon sterk verslechterd. De bevolking is niet verdubbeld en het aantal mensen wat overlijdt aan "kwaadaardige nieuwvormingen" is meer als verdrievoudigd.

We horen vaak dat Nederland bekend staat om haar “kennis economie” maar als we naar deze cijfers kijken dan zou je je af kunnen vragen in hoeverre die kennis strekt als het gaat om het voorkomen of genezen van chronische ziekten. De definitie van een chronische ziekte kan als volgt omschreven worden

Een chronische ziekte is een lichamelijke of geestelijke aandoening waarbij uitzicht op volledige genezing ontbreekt. Ook is er sprake van een relatief lange ziekteduur. Kenmerkend is dat de ziekte minstens drie maanden duurt of dat een patiënt er minimaal drie keer per jaar hinder van ondervindt.
In 2015 was er een aflevering van RTL late night waarin forensisch arts Dr. Selma Eikelenboom veel stof deed opwaaien met haar onthulling over 17.000 iatrogene doden per jaar in Nederland (4).

SIN-NL (Slachtoffers Iatrogene Nalatigheid) is een platform waar u kunt lezen wat er zich ook in de medische wereld afspeelt. In een 11 minuten durende clip (5) op Youtube kan je kennis maken met SIN en bijgaande ook hun website (6)

Als je van lezen houdt en je wilt jezelf wat verder in de materie verdiepen dan is het boek “Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid” (7) een aanrader.

Wij vinden het belangrijk dat je weet dat boven vermelde zaken bestaan. Je zal je dokter of oncoloog hier nooit over horen. Je zal zelf moeten bepalen of je je behandelend arts blind vertrouwd of dat je zelf het heft in handen neemt en je in de materie verdiept in samenwerking met een arts van jouw keuze.

In 2015 was er een aflevering van RTL late night waarin forensisch arts Dr. Selma Eikelenboom veel stof deed opwaaien met haar onthulling over 17.000! iatrogene doden per jaar in Nederland

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op