Top 10 antikanker groenten

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt worden we voortdurend bestookt met smeekbedes van liefdadigheidsinstellingen voor geld voor onderzoek naar kanker. Om een paar van deze instellingen te noemen:

Dit gaat vaak gepaard met de boodschap dat "we bijna geen financiering meer hebben voor kankeronderzoek". En dit is natuurlijk een probleem, want "zonder financiering voor meer onderzoek zullen we nooit een remedie vinden".

De opnames die gebruikt worden bij deze smeekbedes zijn vaak van kale vrouwen en kinderen, vergiftigd door chemo, begeleid door dramatische muziek. Voeg er vervolgens een BN-ner aan toe om te zeggen: "De remedie is net om de hoek. Samen kunnen we kanker geschiedenis maken. Geef alstublieft vandaag nog.


Hier zijn de top 10 anti-kanker groenten uit deze studie...

Het meest krachtige anti-kanker voedsel was knoflook.

Knoflook stopte de groei van kanker VOLLEDIG in deze tumorcellijnen:

Prei was nummer 1 tegen nierkanker. Knoflook was daar nummer 2. Maar niet alleen knoflook en prei, bijna alle groenten uit de Allium en Crucifere families stopten de groei in de verschillende geteste kankers volledig.

Dit zijn ze:

Allium groenten:

Kruisbloemige groenten:

Spinazie en Rode biet scoorde ook in de top tien tegen veel van de geteste kankers.

Eervolle vermeldingen:

Minst sterk in het onderzoek:

Hier is een stukje uit de samenvatting van het rapport:

"De extracten van kruisbloemige groenten evenals die van groenten van het geslacht Allium remde de proliferatie (groei, verspreiding) van alle geteste kankercellijnen, terwijl extracten van groenten die het meest worden geconsumeerd in westerse landen veel minder effectief waren. Het antiproliferatieve effect van groenten was specifiek voor kankercellen en was grotendeels onafhankelijk van hun antioxiderende eigenschappen. Deze resultaten geven dus aan dat groenten zeer verschillende remmende activiteiten hebben ten opzichte van kankercellen en dat de opname van kruisbloemigen en Allium-groenten in de voeding essentieel is voor effectieve op dieet gebaseerde chemopreventieve strategieën."

Op een rijtje:

Dus de meest geconsumeerde groenten in westerse landen hadden weinig effect op de groei van kankercellen. De top drie (aardappelen, sla en wortels) zijn goed voor 60% van de groenten die wij westerlingen eten. 32% van onze groente-inname is aardappelen, en een gedeelte daarvan is patat.

Donkergroene kruisbloemige groenten en knoflook zijn goed voor minder dan 1% van ons Westers dieet!

Een interessante opmerking:

Radijsjes bleken de tumorgroei met 95-100% te stoppen voor borst- en maagkanker, maar hebben mogelijk zelfs de tumorgroei met 20-25% verhoogd bij pancreas-, hersen-, long- en nierkanker. Absoluut iets om in gedachten te houden.

Bekijk de grafieken in het onderzoek om te zien welke groenten het best hebben gewerkt tegen welke kanker.

Lees hier de volledige studie. De kaarten staan op pagina 3.


Prei was nummer 1 tegen nierkanker. Knoflook was daar nummer 2.


De bedoeling van al die mensen die vrijwilligerswerk doen of zich inzetten om geld in te zamelen verdient respect, maar dit is de realiteit ...

De farmaceutische industrie maakt miljarden euro’s winst wereldwijd en heeft meer dan geld genoeg om al het onderzoek zelf te financieren. Ze geven er echter de voorkeur aan om onderzoek met jouw donaties te financieren in plaats van met de enorme winsten van henzelf.

Probleem 1

Ze hebben geen geld meer van jou.

Probleem 2

Ze zijn alleen geïnteresseerd in medicijnen die ze kunnen patenteren.

Probleem 3

Onderzoek naar voeding en natuurlijke therapieën wordt genegeerd.

Er zijn letterlijk duizenden gepubliceerde peer-reviewed onderzoeken die aantonen dat de 100.000 phytonutrienten in plantaardige producten het vermogen hebben om kanker te voorkomen en om het om te keren.

Maar omdat de farmaceutische industrie er niet achter kan komen hoe deze stoffen te extraheren, te synthetiseren en te patenteren voor winst, worden ze genegeerd.

Oncologen zijn vaak onwetend aangaande deze onderzoeken en kunnen of willen deze gepubliceerde informatie niet eens gebruiken.

Maar jij kan wel je voordeel doen met deze onderzoeken!

Een van mijn favoriete studies werd gepubliceerd in Food Chemistry, januari 2009, en is "De antiproliferatieve en antioxiderende activiteiten van veel voorkomende groenten: een vergelijkend onderzoek" genoemd.

Klik hier voor deze studie.

Onderzoekers bestudeerden de remmende (kanker-remmende) effecten van 34 plantenextracten op 8 verschillende tumorcellijnen.

Groenten werden door een slow-juicer tot sap verwerkt vervolgens druppelden de onderzoekers het geëxtraheerde sap op verschillende kankercellen om te zien wat er zou gebeuren.

Anti-kanker groenten: foto door David Grunfeld

Als je bekend bent met mijn verhaal, denk je misschien: "Wacht even Chris, heb je niet elke dag grote hoeveelheden wortelsap gedronken?"

"Ja heb ik gedaan."

Lees hier meer hierover.

Voordat je de "slechte performers" afschrijft:

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een laboratoriumstudie is die alleen laat zien wat een plantaardig extract deed wanneer het direct op kankercellen werd toegepast. De studie houdt geen rekening met de vitamines, mineralen en phytonutrienten die indirect het vermogen van uw lichaam om te herstellen, regenereren, ontgiften en genezen ondersteund.

Wortelen zijn bijvoorbeeld een krachtige bron van bèta-caroteen, die in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Vitamine A ondersteunt je lever. Je lever is een essentieel onderdeel van je immuunsysteem omdat het je lichaam ontgift. Kanker is o.a. het gevolg van een toxisch lichaam, dus ontgiften van je lichaam is van cruciaal belang bij het genezen van kanker, enzovoort.

Dat gezegd hebbende, het is zinvol om je te focussen op het eten van grote hoeveelheden groenten die daadwerkelijk kanker in het laboratorium doodden. Ook bevestigt deze studie waarom wat ik in 2004 deed, werkte.

Ik at elke dag grote hoeveelheden van deze kanker bestrijdende groenten in mijn Grote Kanker bestrijdende Salade. Met name spinazie, boerenkool, broccoli, bloemkool, uien, rode kool en knoflook. Ik had geen idee over prei, anders had dat er ook ingezeten.

Knoflook is een groente tegen kanker

En volgens het advies van Dr. Richard Schulze at ik verschillende teentjes knoflook per dag. Als knoflook kanker zou doden, wilde ik mijn lichaam verzadigen met knoflook. Dus ik zou gewoon de knoflooktenen verpulveren en ze doorslikken met een paar slokken water.

Ik nam ook Kyolic Garlic Extract. En ja, ik stonk, maar ik heb kanker overleefd en ik kan jullie nu dit verhaal te vertellen!

Bron: Klik hier

Vertaald door Team Aphesis

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op