Tarwegras

Om tarwegras te verwerken naar tarwegras sap is een slowjuicer noodzakelijk.

Tarwegras zijn gekiemde tarwekorrels. Dit gras beschikt in de groeifase over een unieke samenstelling met daarin alles wat ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven functioneren of het zelf herstellend vermogen van ons lichaam te ondersteunen tijdens ziekte.

Na een relatief korte teeltperiode, kan het tarwegras geoogst en geperst worden. Het diep groene sap staat bol van de vitaminen, mineralen, enzymen, chlorofyl en vitale energie. Het is een zeer geconcentreerd sap en de voordelen worden al zichtbaar bij het drinken van een borrelglaasje (30 ml) per dag. De gezondheid bevorderende aspecten van tarwegras sap worden onder andere verkregen door:


Studie (in vivo, in vitro en clinical trails) toont aan dat tarwegras sap een preventief effect heeft op kanker, dat het de bijwerkingen van chemotherapie tegengaat en dat het synergetisch werkt met chemotherapie (het verbeterd de werking van chemotherapie). Deze publicatie wordt afgesloten met de opmerking dat er meer en grootschaliger studie nodig is en wij hopen dat ze dat dan ook daadwerkelijk gaan doen (1).

1) Klik hier voor deze studie.

In een medische in vitro studie genaamd “Groen bloed kan helpen kanker te bestrijden” was het resultaat na 24 uur blootstelling aan tarwegras sap een 41,4% OSCC (Orale plaveiselcelcarcinoom / mondholte kanker) cel remming bij 1000 ug / ml.

2) Klik hier voor de studie 'Groen bloed kan helpen kanker te bestrijden'.

Dit artikel gaat er wat verder op in.

Er is een enorme hoeveelheid empirisch bewijs te vinden als het gaat om de ondersteunende werking van tarwegras sap. We zullen er hieronder een aantal voor je neerzetten maar we adviseren je om zelf te gaan onderzoeken.

Tarwegras zaden bestellen

Het is een zeer geconcentreerd sap en de voordelen worden al zichtbaar bij het drinken van een borrelglaasje (30 ml) per dag.


Chlorofyl

Chlorofyl of bladgroen is de groene bladkleurstof van planten die zich in chloroplasten bevindt en met behulp waarvan zij licht opvangen en de energie daarvan omzetten in chemische energie die wordt gebruikt voor fotosynthese. De groene kleur van chlorofyl is toe te schrijven aan de sterke absorptie die het vertoont in het rode en blauwe deel van het spectrum: alleen de groene kleur wordt teruggekaatst. Chlorofyl heeft de eigenschap de energie van licht, meestal zonlicht, bruikbaar te kunnen maken voor de fotosynthese.

Chlorofyl en ons bloed hebben enorm veel overeenkomsten. Ons bloed is opgebouwd rondom het mineraal ijzer, chlorofyl heeft magnesium als kern maar de bouw er omheen is hetzelfde als ons bloed.

Aminozuren

Empirisch bewijs

Wetenschappers van tegenwoordig hebben het er niet zo op, op empirisch bewijs. Empirisch bewijs werkt namelijk behoorlijk anders als wat deze geleerden gewend zijn. Het gaat zo:

Deze manier van bewijsvoering is duizenden jaren oud en gold tot voor kort als de enige manier om iets te bewijzen. Het is pas sinds ruim 100 jaar dat empirisch bewijs ingeruild is voor in vivo, in vitro en dubbel blind placebo gecontroleerde klinische studies. Als je empirisch bewijs toe zou passen op de synthetische middelen die de dokter je voorschrijft naar aanleiding van wat er vanuit de wetenschap aangegeven wordt krijg je bijvoorbeeld dit:

Dit bewijst dat je puffer een tijdelijke oplossing is, een symptoom bestrijder. Natuurlijk is dit helemaal super om als paardenmiddel in te zetten als je het nodig hebt, maar het helpt je niet van je astma af en als je het langdurig gebruikt heeft het vervelende bijwerkingen. Neem je bijvoorbeeld fluticason voor astma dan heb je meer als 10% kans op een candida albicans (schimmel) infectie in je mond (3).

3) Klik hier voor dit Nederlandstalige artikel.

Wat hier weer een heel vervelend gegeven van is, is dat Candida Albicans door meer en meer studies in verband wordt gebracht met het veroorzaken van kanker (4).

Waarschijnlijk zal je arts je niet informeren over dit soort gevaren.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op