Supplementen

De wereld van de supplementen is enorm. Er wordt zo enorm veel aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet en het aantal gezondheid websites en de bijbehorende goeroe’s is niet meer te tellen.

Uit onderzoeken blijkt dat veruit de meeste mensen tegenwoordig een tekort hebben aan bouwstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. De gevolgen van dit soort tekorten zijn enorm. Zo is volgens onderzoek een derde van alle gevallen van kanker en andere chronische aandoeningen te voorkomen door goede voeding en plantaardige multi vitaminen en mineralen supplementen.

Klik hier voor dit onderzoek.

Andere onderzoeken tonen aan dat bij mensen bij wie kanker aangetroffen wordt deze altijd met tekorten aan enzymen, essentiële vetzurenmineralen en vitaminen rondlopen en dat dit verergert wanneer men reguliere behandeling ondergaat (chemo, bestraling, operatie).

Klik hier voor dit onderzoek.

Veel van het voedsel wat in supermarkten aangeboden wordt is arm aan de juiste voedingstoffen. Uit onderzoek komt naar voren dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking één of meer chronische aandoeningen heeft.

Klik hier voor het onderzoek over chronische aandoeningen.

Chronische tekorten leiden tot ontstekingen en ontstekingen leiden tot kanker

Klik hier voor dit onderzoek.

...en volgens een expert als Dr. Linus Pauling is alle ziekte terug te leiden tot mineralen tekorten.

“You can trace every sickness, every disease, and every ailment to a mineral deficiency.”

Dr. Linus Pauling

Klik hier voor deze lezing.

Om een lang verhaal kort te maken .. als je kan voorkomen dat je (chronische) ontstekingen krijgt moet je er voor zorgen dat je geen vitaminen en mineralen tekorten oploopt.

Aphesis heeft na goed te hebben gekeken bij diverse supplementen leveranciers (o.a. Youngevity, Propax en Reliv) naar samenwerking gezocht met CelXpert. CelXpert is nauw verbonden met de Dr. Rath Health Foundation.

De Dr. Rath Health Foundation is een non-profit organisatie die zich toelegt op het verbeteren van de menselijke gezondheid op wereldschaal door onderzoek, onderwijs en de verdediging van de rechten van patiënten om natuurlijke gezondheidstherapieën te kiezen.

Opgericht in 2002 door Dr. Matthias Rath, een gerenommeerde wetenschapper en arts wiens wetenschappelijke ontdekkingen belangrijke doorbraken bieden in de preventie en beheersing van hart- en vaatziekten, kanker en andere gezondheidsproblemen, is de Stichting een belangrijke factor geworden in het bevorderen van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en gezondheidsrechten.

Het natuurlijke gezondheidsonderzoek dat door de Stichting wordt gefinancierd, wordt uitgevoerd door het Dr. Rath Research Institute en is zonder winstoogmerk. Het instituut is gevestigd in Santa Clara, Californië, en wordt geleid door Dr. Aleksandra Niedzwiecki. Het bestaat uit wetenschappers van wereldklasse op het gebied van geneeskunde, biochemie, cellulaire biologie, toxicologie en voeding.


Uit onderzoeken blijkt dat veruit de meeste mensen tegenwoordig een tekort hebben aan bouwstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren.


Het primaire doel van de Stichting is het opzetten van een nieuw wereldwijd gezondheidszorgsysteem dat eenvoudig en economisch in elk land kan worden geïmplementeerd, van het lokale niveau tot het niveau van het nationale volksgezondheidsbeleid. Het maken van natuurlijke preventieve gezondheidsbenaderingen tot een mensenrecht staat hierbij centraal. Op basis van onze wetenschappelijke doorbraken op het gebied van voedings- en cellulaire geneeskunde, is het al mogelijk dat chronische ziekten in toekomstige generaties grotendeels verdwijnen als dergelijke benaderingen nu worden geïmplementeerd.

De Foundation is ook de coördinerende organisatie achter de Movement of Life, een non-profit beweging die zich richt op het aanmoedigen van hands-on pilotprojecten op het gebied van gezondheid, voedsel, water, energie, kennis en werk. De website Movement of Life biedt de tools voor het delen van ervaringen met deze projecten met als doel een betere, gezondere, vreedzamere en sociaal rechtvaardiger wereld voor iedereen te maken.

Naast kwaliteit van de CelXpert supplementen kunnen wij ons helemaal vinden in de sociale aspecten van de Dr. Rath Health Foundation.

(1): Klik hier Voor de website van de Dr. Rath Health Foundation.

(2): Klik hier voor een interview van Ty Bollinger van The Truth about cancer met Dr. Rath en Dr. Niedzwiecki (Engels ondertiteld)

CelXpert supplementen

In onze PDF sectie kunt u “The root of all disease” lezen. Deze PDF is een verkorte uitgave van het gelijknamige boek van E.G Heinrich waarin dieper ingegaan wordt op bovengenoemde tekorten en de consequenties daarvan.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op