Rode klaver kiemen

Naast dat rode klaver kiemgroenten veel vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten die allemaal nodig zijn voor een goed functionerend lichaam bevat het een aantal stofjes die kankercel verplaatsing en dus uitzaaiingen tegen gaat.Rode klaver bevat een aantal stofjes die kankercel verplaatsing en dus uitzaaiingen tegen gaat.


Uitzaaiingen zijn voor circa 90% verantwoordelijk voor een fatale afloop van kanker(1). Ons lichaam bevat een proteïne genaamd Actin, die voor het grootste gedeelte verantwoordelijk is voor cel verplaatsing en dus uitzaaiingen. Rode klaver kiemen bevatten hoge concentraties Biochanine A en Formononetine en deze stoffen geven een veelbelovend beeld van het therapeutische toepassing van rode klaver kiemen om uitzaaiingen tegen te gaan. Verder worden deze stoffen makkelijk in het spijsverteringskanaal opgenomen (1).

Naast bovengenoemde isoflavones bevatten rode klaver kiemen een andere isoflavone genaamd genistein. Er zijn talloze studies te vinden op PubMed aangaande genistein en ook genistein in combinatie met andere stoffen, zoals sulforaphane geven veelbelovende resultaten in deze in vitro studie naar de effecten met borstkanker (2).

Het voorkomen van uitzaaiingen is een belangrijke factor om kanker te overwinnen en Rode Klaver kiemen zouden je lichaam kunnen voeden met de bouwstoffen die daarvoor nodig zijn.

Kiemset bestellen Rode klaverzaad bestellen

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op