Kiemgroenten

Het is voor iedereen, maar vooral voor kankerpatiënten van het grootste belang om schone voeding binnen te krijgen met een zo groot mogelijke inhoud aan vitaminen, mineralen en tal van andere werkzame stoffen. Kiemgroenten staan hierom bekend. Het grote (misschien wel grootste) voordeel is dat het een simpel proces is, dat je het zelf thuis kan doen, dat het niet veel plaats in beslag neemt, dat het goedkoop is en dat je zeker weet dat je eindproduct vrij is van vervuiling.

Wij spreken regelmatig kankerpatiënten en wij verbazen ons erover dat oncologen hun patiënten niet wijzen op de enorme voordelen van kiemgroenten. Wij willen jou kennis laten maken met kiemgroenten en zullen een aantal kiemgroenten verder uitwerken.

Wij spreken regelmatig kankerpatiënten en wij verbazen ons erover dat oncologen hun patiënten niet wijzen op de enorme voordelen van kiemgroenten.

Veel kiemgroenten en hun werkzame (anti kanker) stoffen zijn uitgebreid bestudeerd. Als je kijkt op bijvoorbeeld Sproutnet.com kan je voor bijna alle soorten kanker vinden welke kiemgroenten je zou kunnen gebruiken om je lichaam te voorzien van die bouwstoffen die het zelf herstellend vermogen van je lichaam kunnen ondersteunen. Alle genoemde kankersoorten op sproutnet zijn doorgelinkt naar medische studies (1).

Het Hippocrates Health instituut geeft ook informatie over wat je het best kunt eten als je kanker hebt en daar praten ze over 50% kiemgroenten, 35% groenten en 15% fruit. Op deze website kan je vinden hoeveel zaad je daarvoor nodig hebt en welke andere materialen en wanneer je wat moet doen om per dag voldoende verschillende kiemgroenten binnen te krijgen (2).

Chris Wark, de eigenaar van website www.chrisbeatcancer.com werd in 2006 gediagnostiseerd met Stage 3 darmkanker. Chris heeft zijn gezondheid in eigen hand genomen en zijn levenstijl drastisch omgegooid. Eén van de onderdelen van die drastische verandering was zijn voeding … en een groot onderdeel daarvan was zijn “Giant cancer fighting salad”. Kiemgroenten en extracten vormen een flink onderdeel van die “grote kanker bestrijdende salade (3).”

Bronnen

1) Klik hier Alle genoemde kankersoorten en hun studies.

2) Klik hier Informatie en dosering over kiemgroenten

3) Klik hier Het indrukwekkende verhaal van Chris Wark.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op