De Anti-Kanker, Super Anti Oxidant Kokosnoot Fruit Smoothie!
Dit recept werd door mijn voedingsdeskundige aan mij gegeven als onderdeel van mijn anti-kanker dieet en ik drink het bijna elke dag sinds 2004, hetzij als een maaltijd of een snack.
Waarschuwing: Hoogst verslavende verrukking.
Bereidingswijze
1) Hak de kokosnoot voorzichtig open.
2) Giet het kokossap in een blender.
3) Haal het witte kokosvlees met een lepel uit de noot en doe het in de blender.
4) Meng het sap en vlees samen om kokosmelk te maken.
5) Voeg een portie bevroren organische bessen toe.
6) Voeg 1 organische banaan toe (bevroren, als je blender het aankan).
Natuurlijk zijn er nog veel meer ingrediënten die je zou kunnen toevoegen, maar dit is de eenvoudige smoothie die ik bijna elke dag drink. Bereid je dus maar voor om te genieten van een heerlijke, super gezonde, hoge anti-oxidanten, kanker bestrijdende smoothie!
De beste manier om bananen te bevriezen: Pel een stel rijpe bananen en doe ze allemaal in een diepvrieszak. Rijp betekent dat ze wat bruine vlekken op de schil hebben.
Om bevroren ingrediënten blenderen heb je een zware blender nodig.
Om bevroren ingrediënten te blenderen heb je een zware blender nodig.
Hier is het recept
Ingrediënten
1 jonge kokosnoot
Portie bevroren organische bessen
Enkele van de bekende anti-kanker voedingsstoffen in deze vruchten: Bosbessen bevatten ellagine zuur, anthocyanins, OPC en caffeic acid. Frambozen en aardbeien bevatten ellaginezuur en laetrile. Bramen bevatten ook ellagine zuur en hebben anti-mutagene effecten omdat ze CNA-DNA beschermen tegen beschadiging.
1 bevroren organische banaan
De bevroren banaan maakt het zoet en geeft er een schepijs achtige structuur aan.
Een greep uit onze andere extracten
ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN