Kanker bestrijdende salade


Ik wilde zoveel mogelijk vitaminen, mineralen, voedingsstoffen en enzymen in mijn lichaam stoppen en er is geen betere manier dan groentensap en het eten van verse rauwe biologische groenten en fruit.


Mijn ingrediënten voor de kanker bestrijdende salade.

Begin met de meest voedzame donkere bladgroenten: boerenkool en spinazie. Broccoli (Sulforafaan bevordert lever ontgifting en Indole-3-carbinol is een anti carcinogene verbinding).

Dan maak ik het af met een van deze natuurlijk gefermenteerde voedingsmiddelen:

Kim Chi is een pittige Koreaanse versie van zuurkool die meestal bestaat uit gefermenteerde kool, uien, knoflook en peper. Kim Chi heeft naast Vitamine A, B1, B2, Calcium, IJzer en nuttige melkzuurbacteriën, hoge concentraties vitamine C en caroteen. Erkend als een van de top vijf van 's werelds gezondste voedingsmiddelen door het tijdschrift Health. Gefermenteerd voedsel is geweldig voor de spijsvertering en het her-bevolkt je darmflora met nuttige bacteriën die essentieel zijn voor de gezondheid.

Ik herhaal: Absoluut geen kaas, vlees, fruit of sladressing uit de winkel.

Ik weet dat het raar lijkt om fruit uit te sluiten. Dit is waarom: Groenten en fruit hebben verschillende spijsverteringssappen nodig, en wanneer ze samen worden gegeten, kan dit leiden tot overmatig zuur en indigestie. Daarom is het een goed idee om ze apart te eten, vooral als je ziek bent. Dit omvat zelfs niet-zoet fruit zoals tomaten en komkommers.

De kanker bestrijdende mega-salade

door Chris Wark (Chris beat cancer)

Om het zelf herstellend vermogen van je lichaam om kanker te bestrijden te versterken, moet je eten wat ik heb gegeten: De grootste en gezondste salade ter wereld! De salade bestaat uit rauwe biologische groenten, kiemgroenten, zaden, noten en zelfgemaakte dressing. Deze salade is supergezond, heerlijk en zal je verzadigen zonder je energie te verminderen. Het Raw Vegetarischn-dieet was een groot deel van mijn anti-kankerstrategie en ik at deze salade elke dag, soms twee keer per dag, tijdens de eerste paar jaar van mijn Chemo-vrije strijd tegen kanker.

Ik wilde zoveel mogelijk vitaminen, mineralen, voedingsstoffen en enzymen in mijn lichaam stoppen en er is geen betere manier dan groentensap en het eten van verse rauwe biologische groenten en fruit. Er is geen speciale formule voor deze salade, maar er zijn enkele richtlijnen om te volgen: Absoluut geen kaas, vlees of sladressing uit de winkel. Het is belangrijk dat u biologische producten gebruikt die vrij zijn van giftige chemische meststoffen en pesticiden. En natuurlijk alles wassen voordat je het opeet.


Mijn zelfgemaakte "Zesty Italiaanse" saladedressing Dit is zonder twijfel de gezondste saladedressing op deze planeet! Het is supergemakkelijk en heerlijk. Zo maak je het:

Voeg dan zoveel mogelijk van deze vier kanker bestrijdende kruiden toe als je kunt verdragen:

Ik kan je niet vertellen hoe vaak dat ik deze salade heb gegeten! Ik wed meer dan duizend keer. En wat grappig is, is dat ik verschillende boeken heb vol met rauwe veganistische recepten, maar de reuzensalade was uiteindelijk mijn hoofdmaaltijd.

De meeste dagen at ik het voor lunch en avondeten. Ik vond het niet erg om elke dag hetzelfde te eten omdat het eenvoudig en snel was om voor te bereiden. Ik hoefde geen tijd te steken in het plannen van mijn maaltijden. Ik wist precies wat ik elke week moest kopen, en het is zo heerlijk en vol van smaak dat het nooit vervelend werd!

Een laatste opmerking: de salade hoeft echt niet "mega" te zijn, ik maak grote, want dat is wat er nodig is om me te verzadigen. Niet iedereen hoeft zoveel te eten. Een kleine versie is ook goed. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk voedingsrijke groenten binnen krijgt als je kan en om de salade groot genoeg te maken om uw eetlust te bevredigen.

Vertaald door Team Aphesis

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op