Hazelnoten

Hazelnoten bevatten een flink percentage aan vitamine E en de mineralen magnesium en koper. Vitamine E is een sterke antioxidant en werkt ontsteking remmend (1). Van magnesium is bekend dat het in bijna alle processen van het lichaam nodig is om optimaal te kunnen functioneren en dat kankerpatiënten bijna altijd een magnesium tekort hebben, zeker als er behandelt wordt met chemo therapie (2,3). Een tekort van het mineraal koper wordt in verband gebracht met vermoeidheid en zwakheid van het lichaam en vernauwing van de aderen rond het hart (4,5)


Voedingswaarde

Voedingswaardetabel van Hazelnoten per 100 gram

Bron: Nevo, USDA, Pubmed, CNF

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Hazelnoten bevatten een flink percentage aan vitamine E en de mineralen magnesium en koper. Vitamine E is een sterke antioxidant en werkt ontsteking remmend.


1) Klik hier Van magnesium is bekend dat het in bijna alle processen van het lichaam nodig is om optimaal te kunnen functioneren.

2) Klik hier Kankerpatiënten hebben bijna altijd een magnesium tekort, zeker als er behandelt wordt met chemo therapie (1).

3) Klik hier Kankerpatiënten hebben bijna altijd een magnesium tekort, zeker als er behandelt wordt met chemo therapie (2).

4) Klik hier Een tekort van het mineraal koper wordt in verband gebracht met vermoeidheid en zwakheid van het lichaam en vernauwing van de aderen rond het hart (1).

5) Klik hier Een tekort van het mineraal koper wordt in verband gebracht met vermoeidheid en zwakheid van het lichaam en vernauwing van de aderen rond het hart (2).

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op