Doktoren en wetenschappers die wij volgen


Het idee om een Nederlandstalige website te maken komt voort uit de vele vragen die wij krijgen van mensen die getroffen worden door kanker.

Dr. Stanislaw Burzynski

Dr. Burzynski, een nationaal en internationaal erkende arts / onderzoeker en pionier in het gebruik van biologisch actieve peptiden voor de behandeling van kanker. In 1967, op de leeftijd van 24 is Dr. Burzynski afgestudeerd als eerste in zijn klasse van 250 studenten van de Medische Academie in Lublin, Polen. Het was in die tijd dat hij constateerde dat van nature voorkomende menselijk peptiden onvoldoende aanwezig waren in kankerpatiënten. Hij concludeerde dat deze peptiden een rol bij het voorkomen van de groei van kankercellen hebben. In 1968 behaalde hij een doctoraat en werd een van de jongste arts / onderzoekers in Polen doe zowel een MD als een PhD-graad bezaten.

Tussen 1970 en 1977 ontving hij financiering van het National Cancer Institute (NCI) voor zijn werk als onderzoeker en assistent-professor aan de Baylor College of Medicine in Houston, TX. Gedurende deze tijd was hij auteur / co-auteur van 16 publicaties, waaronder vijf gedetailleerde werken van in de natuur voorkomende menselijke peptiden en hun effect op kanker - waarvan vier met co-auteurs verbonden aan de M.D. Anderson Cancer Center van het Baylor College School of Medicine. In mei 1977 kreeg Dr. Burzynski het Certificate of Appreciation van het Baylor College of Medicine, dat zijn bijdragen erkend als de 'Vooruitgang in Medisch Onderwijs, Onderzoek en Gezondheidszorg'.

In 1977 werd de Burzynski Clinic opgericht in Houston, Texas. Sindsdien zijn er meer dan 8.000 patiënten behandeld in de kliniek, met inbegrip van meer dan 2300 patiënten met kanker behandeld met een door de FDA goedgekeurd programma voor klinische proeven van Antineoplastons.

Dr. Burzynski is auteur / co-auteur van meer dan 300 wetenschappelijke publicaties / presentaties. Hij heeft onder anderen samengewerkt met onderzoekers op het NCI, het Medical College of Georgia, het Imperial College of Science and Technology of London, de Universiteit van Kurume Medical School in Japan, en de Universiteit van Turijn Medical School in Italië. Hij is lid van verschillende prestigieuze organisaties, waaronder de American Association of Cancer Research (AACR), de Society for Neuroscience, de Society for Neuro-oncologie, de Royal Medical Association (Britse), en de Academy of Medical Ethics. Met ingang van juni 2015, hield hij 244 octrooien in 35 landen met betrekking tot 17 merkgebonden wetenschappelijke uitvindingen.


Ty Bollinger

Ty Bollinger heeft twee serie’s documentaires gemaakt genaamd “The Truth About Cancer” waarin hij 131 artsen, wetenschappers en ex kankerpatienten interviewt aangaande preventie, oorzaken en natuurlijke behandeling van kanker. Tevens is hij auteur van een aantal boeken, o.a. “Cancer, step outside the box”die door velen hoog aangeschreven worden. De laatste serie heeft 11 afleveringen en is een bron van informatie voor mensen die meer willen horen over mogelijkheden die er zijn buiten chemo, bestraling en operatie om.

Klik hier voor de website van TTAC.

Charlotte Gerson

Toen Charlotte Gerson 12 jaar oud was, werd ze door haar vader, Max Gerson, genezen van tuberculose. Het is belangrijk om op te merken dat op dat moment, tuberculose werd beschouwd als een doodvonnis, nu 89, heeft ze het “langste overleven” record van iedereen die is behandeld met de Gerson therapie. Ze is ook 's werelds toonaangevende autoriteit van de Gerson theorie, achtergrond, en de praktijk. Als jongste van Max Gerson’s drie dochters, begon ze in haar tienerjaren als assistent van haar vader en studeerde ze met hem en werkte ze in zijn praktijk.

Toen de familie Duitsland voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust ontvluchte, was ze 11 jaar oud. De Gersons 'eerste stop was in Wenen, Oostenrijk, waar Charlotte gediagnosticeerd werd met bot tuberculose, wat toen beschouwd werd als een ongeneeslijke, dodelijke ziekte.

Dr. Gerson genas haar met behulp van zijn inmiddels beroemde therapie voordat ze moesten vluchten uit Oostenrijk naar Ville d'Avray Frankrijk en vervolgens naar Londen. Nadat ze verhuisde naar New York City, begon Max Gerson een kliniek voor zijn ernstig zieke patiënten, waarbij Charlotte vele uren met hem doorbracht als hij zijn rondes maakte. Ze vervolgde ook formeel onderwijs aan het Smith College.

Toen haar vader stierf in 1959, beloofde ze dat zijn werk niet met hem te sterven. Met schaarse middelen en oppositie van machtige krachten zoals de farmaceutische bedrijven en de American Medical Association, was het een lastige taak om te werken met de Gerson therapie. Charlotte was en is enorm toegewijd aan haar werk met haar patiënten en heeft ook haar kinderen, Howard en Margaret getrained om door te gaan met het werk als ze er zelf niet meer zou zijn.

In 1977 richtte zij met Norman Fritz, voorzitter van de Cancer Controle Society het Gerson Institute op. Het instituut werd opgericht als behandelcentra en gerund door opgeleide holistische artsen, verpleegkundigen en kok’s die werken met de door haar vader opgezette voedingsmethode voor het bestrijden van chronische ziekten waaronder kanker. Ondertussen hebben ze hun opleidingsprogramma's uitgebreid en zijn er nu honderden artsen en zorgverleners, afkomstig uit alle hoeken van de wereld, opgeleid in de Gerson methode.

Charlotte Gerson is de auteur van vier boeken, haar meest succesvolle en veelgeprezen boek is Healing the Gerson Way: Overwin kanker en andere chronische ziekten. (Een update en upgrade van Dr. Max Gerson’s 50-jaar eerder gepubliceerde “ A Cancer Therapy: Resultaten van 50 gevallen”) is vertaald in twaalf talen. Haar laatste boeken zijn “Overwin obesitas, diabetes en hoge bloeddruk: Het metabool syndroom” en “Overwin artritis, bot- en gewrichtsziekten”.

De boeken van Charlotte Gerson worden over de hele wereld veel verkocht. Charlotte is verschenen in vier documentaires geregisseerd door Steve Kroschel: “The Gerson Miracle”, “Dying to have known”, “A Beautiful Truth” en “Alive Tomorrow”. Door haar sterke reputatie, integriteit en onwil om haar principes in gevaar brengen, is Charlotte uitgegroeid tot de 'Grande Dame' van de alternatieve geneeskunde, en wordt ze ongeveer elke maand of twee uitgenodigd om in een documentaire te verschijnen. Charlotte is ook auteur van vele artikelen voor de Gerson Healing nieuwsbrief, en is de auteur van een serie van negen inleidende boekjes over het helen van verschillende aandoeningen met behulp van de Gerson Therapy.

Charlotte is een waarheidsgetrouwe weergave van de medische filosofie van haar vader. Ze is op 90 jarige leeftijd in robuust goede gezondheid en blijft full-time werken in haar praktijk. In “Healing the Gerson Way” beschrijft zij de methoden waarmee ze de laatste zes decennia duizenden mensen heeft helpen herstellen van kanker, hepatitis, hart-en vaatziekten en andere "ongeneeslijke" ziekten. Het is een must-read voor patiënten die de Gersontherapie in een kliniek hebben gevolgd en het werk thuis voort willen zetten. Ook mensen die de kliniek nooit hebben bezocht halen uit het boek informatie om de methode toe te passen.

Charlotte Gerson woont momenteel in Zuid-Californië, en maakt de wekelijkse rondes op de Gerson Therapie kliniek in Playas de Tijuana, Mexico. Hoewel ze afscheid heeft genomen van het dagelijkse behandelen van patiënten, blijft Charlotte een actief lid van de Raad van Bestuur, neemt ze deel aan trainingen, lezingen en verschijnt ze wekelijks op de radio waarbij ze huisartsen, patienten, radio luisteraars en miljoenen over heel de wereld inspireert, stimuleert en adviseert.

Dr. Frank Shallenberger a.k.a. Doctor Ozone

Dr. Shallenberger beoefent de geneeskunde sinds 1973 en is sinds 1978 een pionier in alternatieve / integrale geneeskunde. Hij is een van de slechts 16 artsen in Nevada die een vergunning hebben voor zowel conventionele medicijnen als alternatieve en homeopathische geneesmiddelen. Hierdoor kan hij het beste van beide benaderingen integreren voor optimale resultaten.

Dr. Shallenberger heeft een revolutie teweeggebracht in de praktijk van anti-aging en preventieve geneeskunde door een methode te ontwikkelen om de mitochondriale functie en het zuurstofgebruik te meten. Hij heeft twee populaire boeken geschreven die deze methode beschrijven, The Type 2 Diabetes Doorbraak en Bursting With Energy, en is auteur van talloze artikelen in de internationale peer-reviewed literatuur over ozontherapie en zuurstofgebruik. Hij is ook de redacteur van alternatieve medische nieuwsbrief Second Opinion.

We volgen er nog veel meer, waaronder Dr. Joel Wallach, Dr. Peter Glidden, Mike Adams “The health ranger”, Chris Wark, dr. Philip E Binzel, Dr. Ernst T Krebs Sr., Dr. Ernst T Krebs Jr., G. Edward Griffin, Dr. Raphael Mechoulam, Dr. Christina Sanchez, Dr. Otto Warburg, Prof von Ardenne, Prof. Brian Peskin, Dr Joseph Mercola, Dr. Max Gerson, Dr. John a Richardson, Dr. Ed McCabe, Dr. Mark Sircus, Dr. Fereydoon Batmanghelidj etc. etc.

Het idee om een Nederlandstalige website te maken komt voort uit de vele vragen die wij krijgen van mensen die getroffen worden door kanker. Veel van de informatie waar wij achter staan is in het Engels en er zijn best veel mensen die daar moeite mee hebben.

Wij zijn geen medisch geschoolde mensen. Onze kennis komt van het bestuderen van mensen die wel medisch geschoold zijn, die jaren en jaren ervaring hebben met kanker patiënten en die in de praktijk hebben ervaren dat hun protocollen een hoog succes percentage behaalt. We kijken hun video’s, we lezen hun boeken en we zoeken naar verhalen van mensen die met deze protocollen en middelen hun kanker (of andere chronische aandoening) overwonnen hebben.

Dr. Anthony Jiminez

Dr. Tony Jimenez, M.D. - Arts Medisch directeur / oprichter, Hope4Cancer Institute, Mexico Lid: Internationale Organisatie van Integrative Cancer Physicians (IOICP) Voorzitter, Delta Institute International Advisory Board, Panama Lid: American College voor de vooruitgang van de geneeskunde (ACAM) Lid: American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M) Lid: International iriscopie Practitioner's Association (IIPA).

Dr. Tony Jimenez is afgestudeerd aan de Universiteit van Dallas in biologie en biochemie, is afgestudeerd aan de Autonome universiteit van Guadalajara Faculteit der Geneeskunde in Guadalajara, Mexico en heeft zijn kennis aangevuld met studies complementaire geneeskunde in Europa, China, Thailand, Afrika, Zuid-Amerika en Mexico.

Vanwege zijn uitgebreide studies, wordt Dr. Jimenez beschouwd als een van de leidende autoriteiten in alternatieve (lees: natuurlijke) behandelingen van kanker, de behandeling of het helpen bij de behandeling van meer dan 3.500 terminaal zieke kankerpatiënten. Hij is actief in een groot aantal complementaire geneeskunde groepen, waaronder ACAM, Prostate Cancer Research Institute, de Cancer Control Society en heeft veel ervaring met zuurstof therapie, homotoxicologie en bio-energetische therapieën. In november 1998 voltooide hij een opvallende seminar in de Volksrepubliek China in Canton provincie, gespecialiseerd in intra-arteriële catheterisatie voor de behandeling van kanker.

Dr. Jimenez woonde een medische conferentie in Nairobi, Kenia bij, die werd gepresenteerd door een Nobelprijs winnaar aangaande zuurstoftherapie. Hij behaalde een diploma voor het gebruik van polyatomic aphaeresis (Ozon behandeling) voor terminaal zieke patiënten.

Dr. Jimenez was een van de 40 alternatieve geneeskunde specialisten die werden geselecteerd om te spreken op het live symposium van “de waarheid over kanker” in oktober 2016. Verder verschijnt hij regelmatig als gast op vele gezondheid gerelateerde internet radio en radio shows.

Momenteel is hij General Medical Director van "Hope4Cancer Institute" in Playas de Tijuana, Mexico. Dr Jimenez heeft meer dan 25 jaar ervaring in de alternatieve en reguliere geneeskunde, en spreekt en schrijft vloeiend zowel in het Engels als Spaans. Dr. Jimenez biedt meer dan 20 verschillende behandelingen en protocollen ontworpen ter ondersteuning en de wederopbouw van het immuunsysteem door een verscheidenheid van mechanismen. Hij is verheugd over de uitdaging van het brengen van herstel voor patiënten die lijden aan alle ziekten, waaronder kanker, hart-en vaatziekten en andere chronische degeneratieve aandoeningen. Hoewel opgeleid als een conventionele arts, voelt hij sterk dat er betere protocollen zijn voor kanker patiënten dan met bestraling, chirurgie en chemotherapie.

Klik hier voor de website van Hope4Cancer.

Dr. Leonard Coldwell

Dr. Leonard Coldwell is een doctor in de Naturopatische Geneeskunde met een PhD in de psychologie. Oorspronkelijk uit Duitsland, heeft Dr. Coldwell de afgelopen 35 jaar gewerkt om gezondheid op een natuurlijke manier te bevorderen. Zijn specialiteit is kanker en stressgerelateerde ziekte.

De meeste patiënten die Dr. Coldwell behandelt heeft hadden kanker en werden beschouwd "ongeneeslijke" of terminal door reguliere medici . Dr Coldwell behandelde hen met een ontgiftings programma en een evenwichtige voeding, counseling, en de dagelijkse IBMS ™ sessies voor het verminderen van stress. Opmerkelijk is dat de meerderheid van de patiënten van Dr. Coldwell die al opgegeven waren door hun eigen artsen hersteld zijn en weer goed functioneren.

Een van de patiënten van Dr. Coldwell was zijn eigen moeder. Ze had terminale leverkanker, en de artsen gaven haar zes maanden te leven. Wanhopig om zijn moeder te helpen onderzocht en experimenteerde Dr Coldwell honderden natuurlijke remedies en alternatieve technieken.

Dr. Coldwell ontdekte dat het verminderen van stress zeer belangrijk was. Hij begon met het onderwijzen van zijn patiënten hoe om te ontspannen en loslaten van angst, frustratie en spanning. Uiteindelijk ontdekte Dr Coldwell de mind-body verbinding.

Er is inmiddels 30 jaar verstreken en ondanks het “ongeneselijk” vonnis van haar reguliere artsen die het niet meer wisten leeft Dr. Coldwell’s moeder nog steeds in goede gezondheid.

Dr. Coldwell is de meest onderschreven holistische en alternatieve arts in Europa. Zijn genezings percentage voor de zogenaamde ongeneeslijke zieken in Europa is legendarisch. Dr. Peter Lange, voorzitter en hoogleraar aan de Charitee in Berlijn (de Charitee is het Duitse equivalent van de N.I.H.) zegt: "Mijn collega Dr. Leonard Coldwell is de David Copperfield van zijn veld". Politici, filmsterren, presidenten van veel van de grootste bedrijven, Nobelprijswinnaars in de geneeskunde en beroemdheden uit alle geledingen van de samenleving zijn Dr. Coldwell’s patiënten, cliënten en studenten."

Dr. Tullio Simoncini

Dr. Tullio Simoncini is chirurg, gespecialiseerd in oncologie, diabetologie en stofwisselingsziekten. Na te zijn afgestudeerd in de geneeskunde, heeft hij natuurkunde en filosofie gestudeerd voor een beter inzicht in de rationele uitgangspunten die de basis vormen van het medische denken. Hij is afgestudeerd in filosofie aan de universiteit van Rome.

Deze studies hebben – op wetenschappelijk niveau – zijn verzet versterkt tegen elk type intellectueel conformisme dat vaak gebaseerd is op ongegronde, zo niet foute of leugenachtige, veronderstellingen.

Als we kijken naar het volledige falen van de officiële oncologie, dat nu voor iedereen zichtbaar is, verklaart dit zijn sterk kritische houding ten opzichte van een niet alleen Italiaans, maar universeel medisch systeem dat in wetenschappelijk opzicht werkzaam is in een doodlopende steeg en dat de patiënt in het geheel niet helpt. Menselijkheid is een van zijn belangrijke persoonlijke eigenschappen en vormt de ware drijfveer die hem ertoe heeft aangezet om zich, vanwege het medische onvermogen tegenover het lijden van patiënten, af te vragen hoe gering en ongeschikt de fundamentele opvattingen van de geneeskunde waren. Deze empathie voor het leed van anderen vormt de constante leidraad in zijn persoonlijke leven.

Zijn geneigdheid tot vermenging van wetenschap en geneeskunde komt ook voort uit een natuurlijke gevoeligheid die de harmonie van het geheel kan zien, los van de waarde van de samenstellende delen. Dit is versterkt door zijn muzikale aanleg, die is gecultiveerd en aangewakkerd door het feit dat hij instrumenten bespeelt zoals piano en klassieke en moderne gitaar. Dit heeft hem ertoe gebracht om, toen hij op de middelbare school en de universiteit zat, verschillende bands te formeren die optraden in midden Italië. Dr. Simoncini is eveneens sportief en verzorgt zijn lichaam en geest volgens elementaire natuurlijke regels: een gezonde voeding, lichaamsbeweging en morele verantwoordelijkheid. Hij loopt regelmatig hard en wanneer zijn werkzaamheden het toelaten, gaat hij ook graag skiën of voetballen.

Dr. Russel L. Blaylock

Dr. Russell L. Blaylock is een gerespecteerde arts die niet bang is het establishment-denken uit te dagen. Hij praat niet na wat het New England Journal of Medicine, dat grote subsidies ontvangt van advertenties van grote farmaceutische bedrijven, beweert.

Dr. Blaylock is een landelijk erkende, board-gecertificeerde neurochirurg, arts in de gezondheidszorg, auteur en docent. Hij heeft meer dan een kwart eeuw aan medische ervaring.

Zijn geloofsbrieven omvatten 26 jaar ervaring in neurochirurgie, redactie van de gerespecteerde Journal of American Physicians and Surgeons en Journal of the American Nutraceutical Association.

Dr. Blaylock bewerkt het Blaylock Wellness Report, omdat hij van mening is dat te veel Amerikanen niet het beste advies krijgen voor het voorkomen en behandelen van kanker, hartaandoeningen, diabetes, hersenziekten zoals Parkinson en Alzheimer, en tientallen gezondheidsproblemen die nu de Amerikanen teisteren mensen.

Dr. Blaylock ontvangt geen financiering van de farmaceutische industrie. Hij heeft geen deals om u de gezondheidsproducten te verkopen die hij kan aanbevelen.

Verder is Dr Blaylock auteur van onder andere “Natural Strategies for Cancerpatients”, een boek wat elke kankerpatient die de Engelse taal onder de knie heeft zou moeten lezen.

Ook boeken als

Leveren een enorme hoeveelheid aan informatie.

Al deze mensen liggen zwaar onder vuur bij de reguliere medici en de farmaceutische industrie. Er zijn er bij die al naar het leven gestaan zijn door aanslagen. Hun namen worden besmeurt en ze worden als kwakzalvers weg gezet. Het grote punt is dat deze doctoren, wetenschappers, voeding specialisten en kanker overwinnaars een mate van succes halen door middel van mineralen en vitaminen supplementen, zuurstof en actieve zuurstof therapieën, ontstressen en alkaliseren van het lichaam, Cannabis supplementen, diverse kruidenmengsels, Kangenwater, noten en zaden en de juiste voeding waarvan de reguliere medici alleen maar durven dromen.

Team Aphesis

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op