Corona virus

Corona virus

Door Mike Adams | 10 februari 2020 | Vertaald door Team Aphesis

We hebben al drie natuurlijke moleculen geïdentificeerd die coronavirus replicatie in het lichaam remmen ... en ze komen niet van Big Pharma

Terwijl de wereld wacht op Big Pharma om ze te redden van de coronavirus pandemie met een medicijn of een vaccin, hebben we moleculen uit de natuur onderzocht waarvan bekend is dat ze coronavirus replicatie in het lichaam remmen.

Tot nu toe hebben we al drie natuurlijke moleculen geïdentificeerd. Een ervan is overvloedig te vinden in een gewone specerij, en de twee andere moleculen zijn zeldzamer, maar nog steeds verkrijgbaar in de natuur.

Deze moleculen richten zich op het coronavirus 3-chymotrypsine-achtige protease (3CL) -enzym, dat bekend staat als een moleculair doelwit bij het zoeken naar anti coronavirus-remmers.


Rhiofolin is afkomstig van citrusschillen

De eerder geïdentificeerde rhiofolin-flavonoïde maakt eigenlijk deel uit van een patent genaamd "Surface Sterilization by Misting with a Bioflavonoid Solution". U kunt dat patent op Justia.com zien. (4)

De toepassing heeft betrekking op de sterilisatie van oppervlakken door verneveling. Meer specifiek heeft deze toepassing betrekking op het gebruik van samenstellingen die bepaalde flavonoïden bevatten voor het steriliseren van oppervlakken, inclusief die aanwezig in ziekenhuizen, ambulances en keukens, door verneveling.

Het patent noemt zelfs de bioflavonoïden die dit effect bereiken:

Geschikte verbindingen met formule (I) omvatten Neoeriocitrin, Isonaringin, Naringin, Hesperidin, Neohesperidin, Neodiosmin, Naringenin, Poncirin en Rhiofolin.

Raad eens waar je de meeste van deze verbindingen vindt

Sinaasappelschillen

Het patent noemt specifiek "bittere sinaasappels" en adviseert: "Het is bijzonder voordelig dat extract van bittere sinaasappels kan worden gebruikt zonder de noodzaak om afzonderlijke flavonoïden te isoleren, indien gewenst."

Er bestaan al reinigingsproducten op basis van sinaasappelschillen die veel van deze verbindingen bevatten, zo niet alle. Het gebruik van dergelijke reinigingsmiddelen als een anti-virale vernevelaar is in dit verband bijzonder veelbelovend.

Je kunt ook organische sinaasappelschillen of poeder kopen, vaak verkocht als specerij voor gebruik in voedingsmiddelen. Hoewel je normaal gesproken niet elke dag grote hoeveelheden sinaasappelschillen zou willen eten, zou het toevoegen van een beetje sinaasappelschil aan je smoothie zeker je inname van een breed spectrum van bioflavonoïden met verschillende therapeutische eigenschappen verhogen.

Wat dacht je van sinaasappelschil lijnzaad crackers?

Pectolinarin

De hierboven geïdentificeerde pectolinarin flavonoïde is onderwerp geweest van onderzoek naar haar farmacologische activiteit. Raad eens waar het is gevonden?

In een onkruid.

De Latijnse naam voor de plant is Lantana camara, maar het staat ook bekend als 'grote salie' of 'Spaanse vlag' of 'tickberry'. Volgens de informatie van Herbpathy.com heeft dit kruid antimicrobiële, antiseptische en krampstillende eigenschappen. Het is ook een natuurlijke "insecticide" en sommige extracten worden gebruikt om tuingroenten te beschermen tegen ongedierte zoals wormen.

Als je de genoemde voedingsmiddelen niet tot je beschikking hebt , begin dan met voedingsmiddelen en kruiden waarvan bekend is dat ze op grote schaal worden geconsumeerd. Knoflook, prei en gember zijn allemaal krachtige kruiden met goed gedocumenteerde chemische bestanddelen die tal van therapeutische eigenschappen hebben. Meer lijnzaad eten kan ook geen pijn doen.

U hoeft niet bang te zijn voor het coronavirus; het is gemakkelijk te verslaan met natuurlijke moleculen die nu direct beschikbaar zijn.

In de komende weken zal Natural News meer moleculen, voedingsmiddelen, planten en kruiden onthullen die effectief kunnen zijn tegen het nCoV coronavirus, ondersteund door onderzoek met betrekking tot het SARS coronavirus. Terwijl de rest van de wereld dwaas wacht op een vaccin van Big Pharma, kun je zelf zorgen voor een verbeterde afweer tegen het coronavirus, gebruikmakend van de duizenden medicinale stoffen die je in dagelijkse boodschappen, gewone kruiden, superfoods en verschillende natuurlijke medicijnen aantreft.

Op dit moment verzamel ik fysieke monsters van twee verschillende zeldzame bronnen van zeer effectieve moleculen waarvan is gedocumenteerd dat ze 3CL-protease remmen. Mijn doel is om snel een kwantitatieve methode in het laboratorium te ontwikkelen, via LC-MS-MS, om de primaire verbinding in elk monster waarvan bekend is dat het effectief is te identificeren en kwantificeren. Omdat ik dit eerder heb gedaan met andere moleculen zoals CBD en glyfosaat, ben ik er zeer bekend mee hoe ik dit snel kan doen.

Als dat eenmaal is gelukt, kunnen we aanbevelingen doen over welke voedingsmiddelen of kruiden de beste keuzes zijn om deze natuurlijke moleculen in voldoende hoeveelheden te eten om potentieel therapeutisch te zijn.

In sommige gevallen kunnen we informatie delen over hoe u thuis uw eigen voedsel of kruidenextracten kunt maken. Dit kan eenvoudig worden bereikt door een goedkope ultrasone reiniger (zoals een sieradenreiniger) te kopen en vervolgens wodka op 50/50 basis met water te mengen om een extract oplossing te creëren. Met het kruid of voedsel in kleine stukjes gesneden, meestal kleiner dan 4 mm in diameter voor elk stuk, plaats het kruid in de ultrasone reiniger, voeg het 50/50 oplosmiddel toe en laat de reiniger maximaal een uur draaien. Dit haalt de moleculen uit de plant. Vervolgens filtert u de oplossing door eenvoudig filterpapier (u kunt online filterkegels kopen) om een afgewerkt extract te produceren.

Dit extract kan vervolgens worden gebruikt als een oppervlaktereiniger, of misschien intern worden genomen als dat het juiste gebruik van het recept is. Het is heel eenvoudig, extreem veilig en ongelooflijk betaalbaar. Bovendien hoef je niet te wachten tot Big Pharma een experimenteel medicijn aankondigt.

Hou ons in de gaten, we zullen u meer details brengen.

Het goede nieuws is dat u niet bang hoeft te zijn voor het coronavirus. Het is gemakkelijk te verslaan als je de therapeutische moleculen van Moeder Natuur in voldoende mate neemt. En het blijkt dat die moleculen overal om je heen zijn, zelfs in je plaatselijke supermarkt.

Eet ondertussen meer lijnzaad en begin uw maaltijden letterlijk te "kruiden" met exotische kruiden. Indiaas eten en voedsel uit het Midden-Oosten zijn rijk aan veel van deze voedingsstoffen. Ga is kijken in een zogenaamde TOKO. Die winkels zitten vol met krachtige natuurlijke medicijnen in de vorm van specerijen en kruidenmixen.

Persoonlijk (Mike Adams) koop ik nu het volgende: biologische sinaasappelschil poeder, biologische nootmuskaat, vlierbessenextract, plus ik meng elke dag extra kruiden en lijnzaad in mijn smoothies.

Bron: Klik hier


We hebben al drie natuurlijke moleculen geïdentificeerd die coronavirus replicatie in het lichaam remmen ... en ze komen niet van Big Pharma


Deze studie, gepubliceerd in BMC Structural Biology,(1) bespreekt bijvoorbeeld de rol van 3CL en waarom het remmen van deze enzymatische functie een goede methode is voor het blokkeren van coronavirus replicatie:

De 3CLpro is in verschillende onderzoeken gevalideerd als een effectief geneesmiddel doel en wordt zelfs 'de achilleshiel van coronavirussen' [8] genoemd, waardoor het een ideaal doelwit is voor de identificatie van nieuwe loodverbindingen.

Het coronavirus 3-chymotrypsine-achtige protease (3CLpro) is een gevalideerd doelwit bij het ontwerp van potentiële anticoronavirusremmers. De hoge mate van homologie binnen de actieve site en het behoud van het substraat ondersteunt de identificatie van breedspectrumverbindingen. Een eerdere studie identificeerde de verbinding ML188, ook wel 16R genoemd, als een remmer van het Ernstig Acuut Respiratoir Syndroom coronavirus (SARS-CoV) 3CLpro. Deze studie zal de generatie van een homologiemodel van de 3CLpro van het menselijke coronavirus OC43 beschrijven en het potentieel van 16R bepalen om een breedspectrum-loodverbinding te vormen.

Er bleek een enorme golf van onderzoek naar SARS te zijn na die uitbraak van een paar jaar geleden. Wetenschappers bestudeerden talloze botanische, fytochemicaliën en voedsel isolaten die veelbelovend zouden kunnen zijn bij het stoppen van SARS. SARS is ook een coronavirus.

Veel geneesmiddelen werden ook getest en vanwege dat onderzoek zijn ook bepaalde medicijnen gedocumenteerd om SARS te bestrijden. Ze hebben zeer waarschijnlijk ook een hoge werkzaamheid tegen het nCoV-coronavirus. Niclosamide, een voorgeschreven medicijn dat wordt gebruikt om lintwormen te behandelen, is een van de voorgeschreven medicijnen die onmiddellijk moeten worden onderzocht voor de behandeling van coronavirus

Er bestaan al veel onderzoeksrapporten over de remming van SARS (een coronavirus) via het 3CL-protease traject.

Dit artikel uit het “Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry” (2) is gepubliceerd in januari 2020 en heeft slechts 117 weergaven (tot nu toe), maar het bevat de namen van flavonoïden waarvan is vastgesteld dat ze een remmend effect hebben op het SARS coronavirus.

De samenvatting noemt trouwens zelfs de flavonoïden, die totaal verschillen van de drie voedingsstoffen die in de kop van dit artikel worden geïmpliceerd:

Coronavirussen (CoV's) zijn doelen van sommige flavonoïden. De antivirale activiteit van sommige flavonoïden tegen CoV's wordt verondersteld direct te worden veroorzaakt door het remmen van 3C-achtige protease (3CLpro). Hier pasten we een flavonoïdebibliotheek toe om systematisch remmende verbindingen te onderzoeken tegen SARS-CoV 3CLpro. Herbacetin, rhoifolin en pectolinarin bleken de enzymatische activiteit van SARS-CoV 3CLpro efficiënt te blokkeren.

Dit is theoretisch onderzoek, geen klinische proef, maar het is niet moeilijk om te achterhalen welke voedingsmiddelen of kruiden deze flavonoïden bevatten:

- Herbacetin

- Rhiofolin

- Pectolinarin

Als je wilt weten waar de flavonoïde herbacetin wordt gevonden, komt het vaker voor dan je denkt. Het is een overvloedige flavonoïde in lijnzaad. Hier is een gepubliceerde studie die daar over gaat.(3)

Eet meer lijnzaad ... het kan helpen en het zal zeker geen pijn doen

Kan het coronavirus zo te bestrijden zijn door meer lijnzaad te eten? Mogelijk, maar het grotere besef is dat het eten van lijnzaad geen keerzijde heeft. Geen negatieve bijwerkingen. Dus als u lijnzaad eet, krijgt u alle cardiovasculaire voordelen, lipiden regulerende voordelen en omega-3 metabolische voordelen zonder dat u een recept, ziekenhuisbezoek of apotheekbetalingen nodig hebt.

Dat betekent niet dat je alleen op lijnzaad moet vertrouwen om het nCoV-coronavirus te bestrijden, maar het is een van de vele voedingshulpmiddelen die beschikbaar kunnen zijn als aanvullende voedingsstrategie.

Mijn (Mike Adams) professionele inschatting is dat de hoeveelheid herbacetine in lijnzaad waarschijnlijk niet voldoende hoog is om in deze context zeer therapeutisch te zijn, tenzij het als een extract werd geïsoleerd. Je wilt dus veel voeding strategieën aanroepen die je lichaam voorzien van een breed scala aan natuurlijke moleculen waarvan bekend is dat ze nuttig zijn voor het aanvallen van het 3CL-protease traject.

Er zijn bomen die in Taiwan, Korea en Japan groeien en die bevatten al een krachtige anti-coronavirus-verbinding

Zoals de titel van dit artikel al aangeeft, hebben we al drie krachtige moleculen geïdentificeerd die in de natuur worden gevonden, en ze zijn volledig verschillend van de drie hierboven genoemde flavonoïden.

Eén van die moleculen is te vinden in de schors van een boomsoort die van nature in Taiwan, Japan en Korea voorkomen. Heel letterlijk, de mensen in Azië die het meest worden bedreigd door dit virus, leven naast een natuurlijk geneesmiddel in hun eigen land. Maar de meeste mensen zijn door de westerse geneeskunde te gehersenspoeld om natuurlijke geneeskunde te herkennen wanneer ze het zien. Dus mensen in die landen zullen waarschijnlijk sterven, wachtend op een medicijn of een vaccin terwijl ze worden begraven naast een medicinale boom die de remedie bevatte die ze nooit hadden herkend.

Een andere fytochemische stof die is gedocumenteerd om in deze context te helpen, wordt 'savinine' genoemd en wordt aangetroffen in planten die in China groeien en die worden gebruikt in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Toch sterven er op dit moment waarschijnlijk duizenden Chinezen aan de coronavirus-pandemie, zelfs terwijl dit kruid overal om hen heen groeit.

Dat zijn de kosten van het opgeven van de natuurlijke geneeskunde en overgave aan de wereldwijde farmaceutische kartels: het snijdt je af van de natuurlijke geneeskunde die altijd in de echte wereld heeft bestaan, waardoor je wordt gedwongen te sterven in afwachting van Big Pharma's volgende 'grote remedie' of 'wondervaccin'.

Niemand in China hoeft te sterven aan het coronavirus. De kuren zijn er al. Maar de remedies worden genegeerd door de gevestigde orde. Alleen de Chinese geneeskunde klinieken in China hebben een echt idee hoe deze pandemie te verslaan, en vanuit de wereld van de Chinese geneeskunde is het verslaan verrassend eenvoudig.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op