CES Ultra

CES Ultra

Het is een algemeen gegeven dat mensen die gediagnostiseerd worden met kanker ook meteen te kampen hebben met angst en stress. Angst en stress zijn factoren die het functioneren van je immuunsysteem stevig ondermijnen en kanker bevordert (1). Je beste bondgenoot tegen kanker is een goed functionerend immuunsysteem.


Wat is CES (Cranial Electrotherapy Stimulation)?

Cranial Electrotherapy Stimulation is de term van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor het gebruik van kleine hoeveelheden lage elektrische stimulatie voor de behandeling van angst, stress en ook slapeloosheid. CES is een niet belastende techniek welke de productie van onder andere endorfine en serotonine stimuleert. Endorfine komt van de woorden “endogenous” wat inwendig betekend en “morphin” wat morfine betekend. Het is een door het lichaam geproduceerde pijnstiller en het verbetert je stemming.


CES is zowel veilig als effectief. Gepubliceerde literatuur over het onderwerp meldt geen negatieve effecten of belangrijke contra-indicaties van het gebruik ervan. De meeste mensen ervaren al binnen een paar dagen resultaat. De ontspannen, maar alerte toestand blijft na de eerste paar sessies gemiddeld 12 tot 72 uur aanhouden. CES kan zo lang en zo vaak worden gebruikt als u wilt.


De CES Ultra wordt vervaardigd en gedistribueerd door Neuro-Fitness LLC. De medewerkers van het bedrijf hebben samen meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van alternatieve gezondheidszorg.


De oprichter en chief executive heeft meer dan 25 jaar ervaring met CES en was voorheen hoofd van CES Labs bij “Self Regulation Systems”, een pionier op het gebied van biofeedback.


Sinds de oprichting in 2005 is het doel van het bedrijf geweest om verlichting te bieden aan mensen die lijden aan stress gerelateerde aandoeningen zoals angst en slapeloosheid.

Contra indicatie: CES niet gebruiken wanneer je een pacemaker hebt.

De CES Ultra is goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van angst en slapeloosheid.


In volledige overeenstemming met alle FDA-regels en -voorschriften, heeft Neuro-Fitness LLC:


• Alle door de FDA vereiste beleidslijnen en procedures ingevoerd voor het op de markt brengen van het medisch hulpmiddel in de V.S.

• Volgt dit beleid en deze procedures strikt op in overeenstemming met de normen die zijn vastgesteld door de FDA voor Good Manufacturing Practices (GMP's).

• Een compleet kwaliteitscontrolesysteem dat regelmatig wordt gecontroleerd door de FDA.


FDA goedkeuring CES Ultra: https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfpmn/pmn.cfm?ID=K895175


De CES Ultra moet binnen 30 dagen een merkbaar positief effect hebben. Mocht u na 30 dagen geen effect ervaren dan kunt u het apparaat in dezelfde staat als u het ontvangen heeft retour sturen. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag min 35 euro terug op uw rekening.


Vrije vertaling van een artikel uit “The encyclopedia of anti-aging breakthroughs” aangaande CES.


CES Ultra kopen

Serotonine is een door het lichaam aangemaakte chemische stof die berichten tussen zenuwcellen in de hersenen en je hele lichaam overbrengt.


Serotonine is een door het lichaam aangemaakte chemische stof die berichten tussen zenuwcellen in de hersenen en je hele lichaam overbrengt. Serotonine speelt onder andere een sleutelrol in lichaamsfuncties als stemming, slaap, spijsvertering, misselijkheid, wondgenezing en botgezondheid.


Onderzoek in de afgelopen decennia heeft professionals geholpen het verband tussen hersenfunctie, neurotransmitters en elektrische stimulatie beter te begrijpen. We hebben geleerd dat de elektrische activiteit in je hersenen de neurochemicaliën regelt die je stemmingen, emoties, slaap en cognitie reguleren.


Stress zorgt ervoor dat de elektrische activiteit niet goed functioneert. Dit heeft als resultaat dat de neurochemicaliën uit balans raken. Door indirect hersenweefsel in het hypothalamische gebied te stimuleren, zorgt CES ervoor dat de hersenen de verschillende neurochemicaliën herstellen naar pre-stress homeostase, wat resulteert in een vredige, gecentreerde en efficiënte staat van zijn.

De CES Ultra is het enige CES apparaat wat FDA gereguleerd is en dat is de reden dat Aphesis heeft gekozen voor samenwerking met Neuro-Fitness LCC.


Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op