Budwig Papje

Dr. Budwig werd in 1908 in Duitsland geboren. Ze stierf in 2003 op 95-jarige leeftijd. Ze wordt een Europese toponderzoeker voor kankeronderzoek, biochemicus, bloedspecialist, Duitse farmacoloog en natuurkundige genoemd. Het gerucht gaat dat Dr. Budwig zeven keer voor een Nobelprijs genomineerd is. (Het blijft 50 jaar geheim wie er genomineerd is)

Het Budwig protocol is veel uitgebreider dan alleen het Budwig papje, maar we houden het voor het gemak even bij het papje. Wie in meer geïnteresseerd is kan het volgende boek bestellen (1).

1) Klik hier om het boek te bestellen.


The energy of life

Every cell in our body is 75% water and is a mini battery.

Healthy cells have an electrical charge of 70 to 90 millivolts.

Weak, diseased or cancer cells typically have a charge of only 15 to 20 millivolts.

Bioenergy can recharge the cells in our bodies to help restore them to a healthy state.

Het Budwig-papje

De mengverhouding is 2:1 , twee eetlepels Cottage Cheese (is hetzelfde als Hüttenkase) tot één eetlepel olie. Meng alleen de hoeveelheid die je meteen opeet, zodat het elke keer vers wordt gemengd. Een voorbeeld zou zijn om vier eetlepels Cottage Cheese te mengen met twee eetlepels lijnzaadolie, twee keer per dag of meer geconsumeerd, afhankelijk van de ernst van de gezondheidstoestand die men probeert aan te pakken. Men zou waarschijnlijk langzaam met de olie moeten beginnen, misschien slechts eenmaal per dag en zich een weg omhoog werken om het lichaam aan het protocol te laten wennen. De olie en de Cottage Cheese moeten grondig worden gemengd met een lage snelheid, met behulp van een staafmixer, mengen tot een romige textuur. De olie en de Cottage Cheese moeten perfect gemixt zijn.


Vijf tips voor het maken van het Budwig-papje

aphesismark_vrij

1

Volg aanwijzingen! Het is belangrijk om dingen aan het mengsel toe te voegen in de juiste volgorde. Als je ze in de verkeerde volgorde mengt, verlies je veel van de mogelijkheid om de in olie oplosbare omega-3's om te zetten in wateroplosbare omega-3 vetzuren.
aphesismark_vrij

2

Houd de lijnzaadolie gekoeld en schud goed voordat u het aan de kom toevoegt.
aphesismark_vrij

3

Staafmixer is een must!
aphesismark_vrij

5

Het mengsel kan elke dag op een andere manier gearomatiseerd worden door noten toe te voegen, bij voorkeur biologisch, zoals pecannoten, amandelen of walnoten (geen pinda's), banaan, biologische cacao, geraspte kokosnoot, ananas, (verse) bosbessen, frambozen, kaneel, vanille of (vers ) geperst fruitsap. Het is meestal het beste om het verse fruit bovenop het voltooide mengsel te plaatsen en te genieten als een eigen maaltijd. Wat je er ook door roert .. niet meer met de staafmixer maar met een lepel.

Zuurstof tekort op celniveau is één van de grootste redenen voor het ontstaan van kanker. Professor Doctor Otto Warburg heeft dit ontdekt en het staat bekend als het “Warburg effect” Het komt hierop neer dat wanneer het zuurstof niveau in een cel te laag wordt dat de cel overgaat op anaerobe (zuurstof loos) verbranding van suiker voor energie in plaats van aerobe (zuurstof rijke) verbranding van suiker.

"Alle normale cellen hebben een absolute behoefte aan zuurstof, maar kankercellen kunnen leven zonder zuurstof - een regel zonder uitzondering. "Onthoud een cel 35% van zijn zuurstof gedurende 48 uur en het kan kanker worden." Dr. Warburg heeft duidelijk gemaakt dat de hoofdoorzaak van kanker zuurstofgebrek is, dat door een zure toestand in het menselijk lichaam veroorzaakt wordt. Dr. Warburg ontdekte ook dat kankercellen anaeroob zijn (geen zuurstof ademen) en niet kunnen overleven in de aanwezigheid van hoge niveaus van zuurstof, zoals aangetroffen in een basische toestand.

Dr. Wargburg begreep het belang van zuurstof en een alkalisch milieu rond het kankergezwel. Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat "geen ziekte, inclusief kanker in een alkalisch milieu kan leven". Dus van Dr. Warburg is een aantal van de beste kanker- en ziektepreventie (en genezing volgens hem) advies om je lichaam meer zuurstof en een alkalisch milieu te geven.

Dr. Budwig ontdekte dat door een tekort aan omega 3 in de celwand er door de cel veel minder en vaak te weinig zuurstof opgenomen wordt waardoor kanker kan ontstaan. Verder hebben onze cellen een electrische lading van 70 to 90 millivolt en zieke, zwakke en kankercellen maar 15 tot 20 millivolt.

Dr. Budwig verklaart: "Wat we vandaag nodig hebben in Europa, zowel in Duitsland als in Zwitserland, Amerika en Frankrijk, wat we echt nodig hebben, zijn elektronrijke, hoog onverzadigde vetten. Op het moment dat twee onverzadigde dubbele schakels samen voorkomen in een vetzuurketen, worden de effecten vermenigvuldigd en in de sterk onverzadigde vetten, de zogenaamde "linolzuur", wordt een veld van elektronen gegenereerd, een echte elektrische lading die snel kan worden afgevoerd naar het lichaam, waardoor de levende substantie wordt opgeladen - vooral van de hersenen en zenuwen. Het zijn precies die sterk onverzadigde vetzuren die een beslissende rol spelen in de ademhalingsfunctie van het lichaam. Zonder deze vetzuren kunnen de enzymen in de ademhaling niet functioneren en stikken we, zelfs als we extra zuurstof krijgen, zoals bij voorbeelden in ziekenhuizen. Het ontbreken van deze sterk onverzadigde vetzuren verlamt veel vitale functies. In de eerste plaats snijdt het de lucht af die we ademen. We kunnen niet overleven zonder lucht en voedsel en we kunnen niet overleven zonder deze vetzuren - dat is al lang geleden bewezen."

Bron: Klik hier voor meer informatie.

Het is dus van het grootste belang dat de zuurstof die we inademen ook daadwerkelijk in de cel terecht komt … en dat is waar het Budwig papje bij kan assisteren.

Het gerucht gaat dat Dr. Budwig zeven keer voor een Nobelprijs genomineerd is.

aphesismark_vrij

6

Onbespoten aardbeien, frambozen, bramen en bessen bevatten tal van anti kanker stoffen en zijn een goede aanvulling voor deze pap.
aphesismark_vrij

7

Eet zoveel als nodig voor een goede verzadiging. Begin met alleen als ontbijt, maar als je lichaam er aan gewend is kan je het ook als ontbijt en lunch nemen.
aphesismark_vrij

8

Consumeer onmiddellijk na het maken voor het beste resultaat!
aphesismark_vrij

9

Koop hoge kwaliteit koel bewaarde lijnzaadolie en bewaar deze olie altijd in de koelkast… en let op de houdbaarheid datum.

1) Klik hier voor een video met uitleg hoe je budwig pap maakt.

2) Klik hier voor meer informatie over het Budwig protocol.

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Neem contact op