Ahornsiroop met Sodiumbicarbonaat

Jim Kelmun Blackstrap melasse – Sodium Bicarbonaat protocol

Dit protocol is een combinatie van 100% zuivere ahornsiroop en aluminiumvrije bakpoeder. De ahornsiroop richt zich op kankercellen (die 15 keer meer glucose (suiker) consumeren dan normale cellen) en het zuiveringszout wordt met de ahornsiroop in de kankercellen gebracht.

Het zuiveringszout, dat erg alkalisch is, is een belangrijke stof tegen kanker. De ahornsiroop is een "drager" om het zuiveringszout in de kankercellen te krijgen. De hoeveelheid zuiveringszout per dosis is één theelepel glad afgestreken.

Het mengsel wordt gemaakt door een deel zuiveringszout (Arm&Hammer) van hoge kwaliteit te mengen met drie delen (pure, 100%) ahornsiroop in een kleine RVS steelpan.

De verhouding is 3 delen ahornsiroop op 1 deel zuiveringszout (3 theelepels ahornsiroop op 1 theelepel zuiveringszout). Doe de goede hoeveelheden in een pan en verwarm die op een laag vuur en mix het geheel goed door elkaar zodat de ahorn siroop het zuiveringszout helemaal opgenomen heeft. Laat het niet aanbranden!

Maak geen grotere hoeveelheid dan voor maximaal 9 dagen.

Bewaren op kamer temperatuur. De dagelijkse door Jim Kelmun aanbevolen hoeveelheid is één theelepel zuiveringszout. Je zal dus 3 theelepels van dit mengsel moeten nemen om één theelepel zuiveringszout binnen te krijgen.


Afbeelding van een PET scan met oplichtende radioactieve suiker bij uitgezaaide kanker.

De tumor zet suiker (glucose) om in (weinig) ATP (Adenosine triphosphate = energie) en in lactate (melkzuur). Vervolgens gaat dit naar de lever en in de lever wordt lactate weer omgezet in suiker (glucose). Hoe beter je de vorming van melkzuur tegen kunt gaan, hoe moeilijker je het de kanker maakt.

Let op!! Dit protocol is geen magic pill ! Als je er voor kiest om kanker op een natuurlijke manier te bestrijden past dit protocol in een totaal aanpak van kanker waarbij voeding, ontgiften, ontstressen en supplementeren een heel grote rol spelen om je lichaam die bouwstoffen te geven zodat je het zelf herstellend vermogen van je lichaam het best ondersteund.

De aangeraden dosis door Jim Kelmun met de goede mengverhouding Ahornsiroop – Zuiveringszout is 4 theelepels die je met circa 20 minuten tussenpozen inneemt. Wanneer je echter in een vergevorderd stadium verkeert dan kan je tot 16 theelepels van de mix gaan, maar die hoeveelheid niet langer dan een week.

Bron: Klik hier voor het artikel van Jim Kelmun.

Sodium Bicarbonaat (ARM & HAMMER is een goed merk) en Ahornsiroop (zoek de puurste vorm en de donkerste met Graad A) zijn op veel plaatsen online te bestellen.

Meer informatie: Klik hier voor dit artikel.


Het zuiveringszout, dat erg alkalisch is, is een belangrijke stof tegen kanker.


Het is van het grootste belang dat kankerpatienten een dieet volgen wat vrij is van geraffineerde suiker in welke vorm dan ook. Kankercellen zijn dol op suiker en consumeren tussen de 10 en 15 keer zoveel suiker als gezonde cellen (1). Als je de kankercellen zoveel mogelijk suiker onthoud dan zullen ze dit mengsel naar binnen slurpen.

1) Klik hier voor dit dieet.

Een PET scan werkt precies zo. Er wordt radioactief suiker in je aderen gespoten en de apparatuur meet waar er grote hoeveelheden geconsumeerd worden door de cellen .. op die plekken licht het op … dat zijn de kankercellen (2).

2) Klik hier voor een artikel overr de PET scan.

Studie leert ons dat zuiveringszout een bijzonder sterke alkalische werking heeft en zal de pH in en rond de tumor verhogen. Tumoren gedijen het best in een zure en zuurstofarme omgeving. Tumoren creëren die zure omgeving zelf omdat ze een grote hoeveelheid melkzuur produceren en ze gebruiken dat melkzuur (lactate) ook weer (3,4). Zuiveringszout kan je lichaam ondersteunen die verzuring tegen te gaan.

3) Klik hier voor dit artikel.

4) Klik hier voor dit artikel.

Een ander probleem met die grote hoeveelheden melkzuur (lactate) die tumoren produceren is dat melkzuur door de lever omgezet wordt in suiker wat diezelfde tumoren weer gebruiken als voeding. Dit staat bekend als de Cori Cycle. In onderstaande afbeelding zie je aan de linkerkant de Cori Cycle.

Cori cycle

Een greep uit onze andere extracten

ONTDEK WELKE EN WAT ZE DOEN


Essiac

Essiac thee is een 8 kruiden thee die zijn oorsprong heeft in Canada.

BEKIJKEN

Curcuma

Curcuma is een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren gebruikt word.

BEKIJKEN

Panax Ginseng

Panax betekent “helend” in het Grieks en die naam heeft het zeker verdient.

BEKIJKEN

Druivenpit

Uit een groot aantal studies blijkt dat er stoffen in druivenpit zitten die postief werken.

BEKIJKEN
Call Now ButtonNeem contact op